Select Page

Privacy Policy

Policy

Din integritet är viktig för oss för att du ska känna dig trygg när du besöker vår webbplats. Vår policy utgår från dataskyddslagstiftning och förtydligar hur vi hanterar dina rättigheter och uppgifter.

Cookies

Genom att godkänna denna policy ger du samtycke till att en kakfil (cookie) sparas på den enhet du använder, för att därefter hämtas vid senare besök på den aktuella webbplatsen. Du har alltid möjlighet till att radera alla kakfiler genom att gå till ”hjälp” på din webbläsare.

På vår webbplats används cookies från tredje part för att föra statistik över antalet användare och vilka sidor de besöker. Vi samlar in uppgifter var användarna befinner sig geografiskt, vilken webbläsare som används etc. för att löpande kunna anpassa och förbättra vår webbplats och vårt innehåll. Till detta använder vi oss av tjänsten Google Analytics. Google Analytics använder både permanenta och tillfälliga cookies. Permanenta cookies sparas i varierande längd (upp till max 24 månader), men förnyas efter varje besök.

Vi värnar om dina personuppgifter

När du kontaktar oss via e-post, telefon eller annan medel, ger du automatiskt samtycke till att vi lagrar dina personuppgifter. Under inga omständigheter sprids dina personuppgifter vidare till en tredje part. Vi använder oss inte heller av cookies för att lagra dina personuppgifter. Du kan när som helst be om att få dina personuppgifter raderade/justerade genom att kontakta oss på info@stationlinne.com

Tredje part länkar

Vi ansvarar inte för sekretesskyddet eller innehållet på de webbplatser vi inte har någon kontroll över. Vi förser våra besökare med dessa webbplatser för att tillåta våra besökare finna relevant information på enklare sätt.

reCaptcha

Vår webbsida använder sig av reCAPTCHA som omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor. Vid användning av våra kontaktformulär samtycker du Googles sekretesspolicy och användarvillkor.